Scroll to top
© 2020, Москов и син
Share

HERBAlogica – хотелска козметика с натурални масла и растителни екстракти

HERBAlogica е една от фирмените ни серии насочена към нарастващия брой хотелиери с ЕКО съзнание, желаещи да предложат едно по-високо ниво на обслужване. Козметиката е обогатена с екстракт от алое вера, масло от мента и маслина. Масажният сапун е изработен от растителни масла, с добавени ексфолиращи фибри, които нежно почистват кожата и стимулират кръвообращението. Свежият аромат на exotic verbena (Litsea cubeba) с релаксиращо действие, допринася за бързото възстановяване на тялото и сетивата. Течната козметика е без парабени, с неутрално pH и не е тествана върху животни. Серията включва аксесоари в опаковки от 100% рециклиран картон, отпечатан с био мастила, с цел намаляване вредното въздействие върху околната среда.

HERBAlogica е идеален избор за хотели, които искат да предложат на своите гости нещо специално и да се възползват от повишения интерес към БИО продукти, които щадят природата и не крият риск за здравето и кожата.

Хербалоджика - хотелска серия

В СЪЗВУЧИЕ С ПРИРОДАТА

С ХЕРБАЛОЖИКАпредлагате на вашите гости едно уникално изживяване, което да ги накара да се почувстват специални и обгрижени. Козметиката е обогатена с екстракт от алое вера, масло от мента и маслина. Масажният сапун е изработен от растителни масла, с добавени ексфолиращи фибри, които нежно почистват кожата и стимулират кръвообращението. Свежият аромат на exotic verbena (Litsea cubeba) с релаксиращо действие,  допринася за бързото възстановяване на тялото и сетивата.
Повишената защита от светлина на цветните флакони, допълнително предпазват натуралния състав на козметиката. Серията включва  аксесоари в опаковки от 100% рециклиран картон, отпечатан с био мастила, с цел намаляване вредното  въздействие върху околната среда.
Козметиката е без парабени.

АСОРТИМЕНТ:

Продукти за баня в туби и флакони 30ml:
Ревитализиращ шампоан с екстракт от алое вера
Енергизиращ душ гел с ментово масло
Подхранващ кондиционер за коса с масло от маслина
Хидратиращ лосион за тяло с масло от маслина

Сапуни в кутия от рециклиран картон
Масажен сапун с фибри  15g
Масажен сапун с фибри  25g

Комплекти
Комплект за зъби
Комплект за бръснене

Аксесоари – в опаковки от рециклиран картон, отпечатани с био мастила
Шапка за душ
Козметичен комплект (тампони грим+клечки за уши)
Клечки за уши
Игленик
Тампон за обувки

Допълнителни продукти
Бамбукова поставка за козметика  22/13 см

Диспенсъри 350ml:
Омекотяващ течен сапун с ментово масло, с помпа
Енергизиращ шампоан + душ гел с алое вера, с помпа
Подхранващ кондиционер с маслиново масло, с помпа
Хидратиращ лосион с маслиново масло, с помпа
Стенна поставка Inox