Scroll to top
© 2023, Москов и син
Share
Хотелско оборудване
Хотелско оборудване

ALISEO ПЕЧЕЛИ ГЕРМАНСКАТА НАГРАДА ЗА ДИЗАЙН 2018

02-2018 – Франкфурт – изложение Ambiente”

ALISEO получава Германската Награда за Дизайн за „Отличен Продуктов Дизайн”

МОСКОВ И СИН ЕООД, представител на ALISEO GmbH за България, Сърбия и Македония би искал да сподели радостта и удовлетворението на своите германски колеги от спечелването на тазгодишната награда на Германският Съвет по Дизайн за изключителен продуктов дизайн.

ALISEO GmbH беше удостоена с жадуваната от всички Награда за Дизайн от Германския Съвет по Дизайн като признание за техните „Изключителни постижения в продуктовия дизайн”. Наградата за 2018 г в категорията „Bath and Wellness” беше присъдена за козметичното огледало MOON DANCE – концептуален продукт и техническа разработка на немското студио SIEGER DESIGN.

Високоуважаваното жури определи MOON DANCE като „иновативен, неподвластен на времето и преобръщащ традиционните представи продукт”, който с изчистените си линии, нови материали и осветителна технология създава сдържана скулптурна форма на индивидуалния вкус и технологичното изкушение.

Връчването на наградата се състоя на 9-ти февруари 2018, на изложението Ambiente във Франкфурт.

(от ляво надясно) Церемонията по връчването на наградите с Нина Хелфриц (Управляващ партньор), Ян Хелфриц (Изпълнителен Директор), Щефан Лаутербах (Маркетинг) и Юрген Лойпрехт (Снабдяване и Логистика) от Алисео.

Home

Aliseo печели германската награда за дизайн – 2018