За нас

ИСТОРИЯ

Историята започва  през 1992

Две години преди това Димитър Москов  започва работа в голяма международна фирма, пътувайки интензивно в Европа, Америка и Азия. Прави му впечатление, че в  5 звездните хотели, в които отсяда се предлагат „малки удобства” под формата на козметика, хавлиени чехли и  комплекти за шев. Така се ражда идеята за персонализирана козметика и аксесоари. Напуска голямата фирма и заедно със съпругата си основава Москов и Син.

Първоначално продуктите се внасят от Хонг Конг и Турция. През 1995 фирмата наема  малко производствено помещение и започва собствено производство. Бизнесът се развива и наеманите площи нарасват от 100 м2 през 1995 до 1200 м2 през 2007.

През 2008 Москов и Син започва изграждане на собствена фабрика в Перник и офис сграда в София. Двата проекта са завършени две години по-късно и новото начало е факт.

 

НОВО НАЧАЛО

Екипът се увеличава и се наемат нови хора в производство. Купува се нова техника и се създават нови отдели за изготвяне на проекти, логистика и контрол на качеството. Целта  е фирмата да се превърне във водещ доставчик за хотелската индустрия в България и на Балканите. Организират се редица  участия на специализирани изложения в Сърбия, Македония, Хърватия, Черна Гора и Румъния. Създава се мрежа от ексклузивни дистрибутори на Балканите. През 2016 е първото участие на специализирано изложение в Португалия и пазара посреща с ентусиазъм хотелските линии с натурални масла и екстракти – HERBALOGICA и  BIOLOGICA.

 

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

Продължаваме напред и вярваме, че всеки КЛИЕНТ заслужава специално отношение. Ето защо, търговският екип и местните  ни представители организират предварителни срещи, на които изясняват конкретните желания на клиента. Изготвяме по няколко предложения, които включват визуални проекти, избор на съдържание и аромат. Целта е разработените продукти да се вписват в стила на хотела и  същевременно да доставят приятни емоции за гостите.

Успехът ни се дължи на страстта, която влагаме в нашата работа и на екипа, който действа като сплотено семейство. Създаваме малки неща за големи емоции на Вашите гости. Това сме ние.

 

РЕФЕРЕНЦИИ