За нас

Москов и Син предоставя голямо разнообразие от хотелска козметика, включващо две основни групи продукти – персонализирани серии и маркови серии. Всички изделия в сериите са подбрани, за да паснат най-добре на концепцията, с която хотела работи.

 

ИСТОРИЯ

Историята започва  през 1992.

Две години преди това Димитър Москов  работи в голяма международна фирма и пътува интензивно в Европа, Америка и Азия. Прави му впечатление, че в  5 звездните хотели, в които отсяда се предлагат „малки удобства” под формата на хотелски сапуни, шампоани,  хавлиени чехли и  комплекти за шев. Така се ражда идеята за персонализирана хотелска козметика и аксесоари. Напуска голямата фирма и заедно със съпругата си основава Москов и Син.

Първоначално продуктите се внасят от Хонг Конг и Турция. През 1995 фирмата наема  малко помещение и започва собствено производство. Бизнесът се развива и наеманите площи нарастват от 100 м2 през 1995 до 1200 м2 през 2007.

През 2008 Москов и Син започва изграждане на собствена фабрика в Перник и офис сграда в София. Двата проекта са завършени две години по-късно и новото начало е факт.

НОВО НАЧАЛО

Екипът се увеличава, купува се нова техника и се създават нови отдели за изготвяне на проекти, логистика и контрол на качеството. Целта е фирмата да се превърне във водещ доставчик на хотелски консумативи за региона. Организират се редица  участия на специализирани изложения в Сърбия, Македония, Хърватия, Черна Гора, Румъния и Португалия. Създава се мрежа от ексклузивни дистрибутори на Балканите.  През 2018 е първото участие на специализирано изложение EQUIP HOTEL,PARIS и пазара посреща с ентусиазъм хотелските серии с натурални масла и екстракти, получихме първи  поръчки за тях.

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

Продължаваме напред и вярваме, че всеки КЛИЕНТ заслужава специално отношение. Ето защо,  търговският екип и местните ни представители организират предварителни срещи, на които изясняват конкретните желания на клиента. Следва изготвяне индивидуално предложения, което включва избор на дизайн, съставки и аромат. Целта е разработените продукти да се вписват в стила на хотела и  същевременно да доставят приятни емоции за гостите.

Успехът ни се дължи на страстта, която влагаме в нашата работа и на екипа, който действа като сплотено семейство. Създаваме малки неща, за големи емоции на Вашите гости. Това сме ние.

Кои сме ние?

Москов и син

27 години професионален опит.

РЕФЕРЕНЦИИ